Trinasolar

Trinasolar zonnepanelen
Als 's werelds grootste leverancier van slimme zonne-energieoplossingen levert Trinasolar zonnepanelen, PV-producten, -toepassingen en -diensten ter bevordering van wereldwijde duurzame ontwikkeling. Door voortdurende innovatie blijft Trina Solar de PV-industrie vooruitstuwen door het creëren van een grotere netpariteit, of "Grid parity" van PV-energie en het populariseren van hernieuwbare energie. Hun missie is om de wereldwijde ontwikkeling van hernieuwbare energie over de hele wereld te stimuleren ten voordele van de hele mensheid.

Trina Solar heeft het grootste deel van de productieketen in eigen hand. van Ingot, wafer, cel tot en met het zonnepaneel. Trinasolar zonnepanelen doen ook de volledige kwaliteitscontrole in het eigen bedrijf. Producten worden in alle stadia van het productieproces uitgebreid getest.

Tot 2017 heeft Trina Solar wereldwijd meer dan 32 GW aan zonnepanelen geleverd. Dit leverde hen de 13e plaats op de "2016 Global Top 500 New Energy Enterprises". Daarnaast omvatten hun downstream activiteiten de ontwikkeling van zonnepanelen, financiering, ontwerp, bouw, constructie, operations & management en one-stop systeemintegratieoplossingen voor klanten. Eind 2017 sloten deze zonneprojecten ongeveer 2 GW aan op het wereldwijde elektriciteitsnet. Momenteel is Trina Solar baanbrekend bezig met de ontwikkeling van Smart PV Energy en Energy Internet Solutions.

Een nieuwe grens voor Trinasolar zonnepanelen

Trina Solar is in 1997 opgericht door Gao Jifan. Als pionier op het gebied van zonne-energie hielp Trina Solar bij het veranderen van deze zonne-energie-industrie, die snel groeide van een van de eerste PV-ondernemingen in China tot een wereldleider in zonne-energietechnologie en -productie.

Trina Solar bereikte een mijlpaal in 2006 toen het voor het eerst werd genoteerd aan de New York Stock Exchange.

Trinasolar zonnepanelen breken graag eens een wereldrecord

In 2014 realiseerde Trina Solar de mijlpaal van het verschepen van meer dan 1GW PV modules in een kwartaal. Ze brak ook het wereldrecord zonnecelrendement 7 keer dat jaar. Tot op heden heeft het State Key Laboratory of PV Science and Technology 18 wereldrecords op het gebied van zonnecelrendement en modulevermogen gebroken.

Het ongeëvenaarde niveau van innovatie en technologische mogelijkheden van Trina Solar hebben hen in staat gesteld om wereldleiders te worden door industriële benchmarks voor zowel kwaliteit als efficiëntie te bepalen.

Aarzel niet en contacteer uw groothandel, GPC Europe, voor de aankoop van Trinasolar zonnepanelen in België, Nederland en natuurlijk ook in alle andere landen.

Momenteel surft u via de slider merken naar Trinasolar zonnepanelen. Om nog meer filters te kunnen toevoegen kan u ook surfen via de menubalk en het onderdeel "zonnepanelen" kiezen.
Ofwel klikt u hier