SMA

SMA omvormers

SMA omvormer kopen?

De SMA omvormers zijn intelligente zonnestroom omvormers

SMA biedt slimme oplossingen voor de zonnestroominstallatie in uw woning én voor grootschalige industriële toepassingen.

Hernieuwbare energie wint aan belang in de Benelux. Decentrale elektrische energie uit zonne-energie zal daarbij een steeds groter aandeel innemen.


SMA omvormers kopen? Dat kan bij groothandel GPC Europe.

De eerste SMA omvormer werd reeds verkocht in Nederland in de jaren ’90. Sinds 2009 is SMA Benelux gevestigd in Mechelen (België). Van daaruit ondersteunt de servicedienst alle Beneluxklanten. De SMA Solar Academy biedt dagopleidingen, webinars en workshops aan voor installateurs, zowel in België als in Nederland.

In de Benelux staat de teller intussen reeds op meer dan 350.000 verkochte omvormers. Met enthousiasme zet SMA mee de schouders onder de realisatie van mooie projecten: zonne-energieinstallaties voor particulieren, agrarische bedrijven, scholen, overheidsgebouwen, fabrieken, ...

De SMA omvormers in Benelux onder de loep

  • Omvormers in alle formaten voor alle types zonnepanelen en opslagsystemen
  • Ontworpen in Duitsland
  • Kwalitatieve omvormers die uitvoerig worden getest
  • Lokale diensten: Het Beneluxteam bedient klanten in Nederlands, Frans, Duits en Engels
  • Alle onze omvormers zijn gekeurd voor de Beneluxlanden en hebben de nodige certificaten

Meer onafhankelijkheid, vandaag en morgen!

Als wereldwijde marktleider voor PV-omvormers zet SMA vandaag de standaard voor de decentrale en duurzame energievoorziening van morgen. Meer dan 3.000 SMA medewerkers in 20 landen wijden zich aan deze taak. Onze innovatieve oplossingen voor alle PV-toepassingen en onze onovertroffen allroundservice maken onze klanten over de hele wereld meer onafhankelijk in hun energievoorziening.

Slim en voordelig

Particulieren gebruiken steeds meer intelligente SMA technologie om hun huizen te transformeren tot intelligente woningen (Smart Homes). Door batterijen te integreren kan de geproduceerde zonne-energie ook 's avonds worden gebruikt. Bedrijven installeren zonnepanelen in combinatie met onze zeer efficiënte omvormers om de vaste kosten te verlagen dankzij voordelige zonne-energie.

Welkom welvaart

In opkomende industriële landen met veel zoninstraling bieden grote PV-centrales met SMA omvormers meer en meer mensen toegang tot duurzame en voordelige stroomvoorziening.
Dit zorgt voor meer welvaart en een snellere economische ontwikkeling.

Minder CO2, meer zuurstof!

Industriële klanten in afgelegen gebieden kampen regelmatig met stroomuitval of hebben helemaal geen toegang hebben tot het reguliere stroomnet. Zij zijn niet langer afhankelijk van dure dieselbrandstof voor een betrouwbare, ononderbroken stroomvoorziening. Met de Fuel Save Solution van SMA kunnen zij hun dieselgeneratoren omzetten in hybride PV-dieselsystemen. Zo besparen ze geld en verminderen ze hun CO2-uitstoot.

Ontzorgen = Service!

In de afgelopen 30 jaar hielp SMA honderdduizenden particulieren en bedrijven om, op basis van hun individuele behoeften, energieonafhankelijk te produceren en te verbruiken. Samen met partners bevorderen wij wereldwijd verder de overgang naar zelfvoorzienende en decentrale energievoorziening. Ook na de ingebruikname van PV-installaties, doen klanten wereldwijd beroep ons complete serviceaanbod. Zo zijn ze zeker van het hoogste rendement van hun PV-installatie.

SMA Benelux promoot zonne-energie in België, Nederland en Luxemburg. Zo zijn ze lid van belangrijke sectorfederaties en proberen ze de consumenten te ondersteunen in klare taal. Het Beneluxkantoor werkt nauw samen met het hoofdkantoor in Duitsland voor de optimalisatie van de SMA omvormers voor de Benelux markt.

Wat doet een omvormer?

Uw zonnepanelen vangen het zonlicht op en zetten zonlicht om in gelijkstroom. Een SMA omvormer zet gelijkstroom om in wisselstroom zodat die in huis kan worden gebruikt en verkocht kan worden aan uw stroomleverancier. De omgevormde energie wordt uiteraard eerst binnenshuis verbruikt. Alleen het gedeelte dat overblijft, wordt aan het openbare stroomnet geleverd. Wat als de vraag in huis groter is dan de hoeveelheid die de zonnestroominstallatie op dat moment levert? Dan ontvangt u automatisch extra stroom van het klassieke net. Tip: u kan uw zonnestroom dus zelf beheren! Zet stroom verbruikende toestellen in huis aan of uit.

SMA groothandel

Aarzel niet en contacteer uw groothandel, GPC Europe, voor de aankoop van SMA omvormers in België, Nederland en natuurlijk ook alle overige landen.

Momenteel surft u via de slider merken. Om nog meer filters te kunnen toevoegen kan u ook surfen via de menubalk en het onderdeel "omvormers" kiezen.
Ofwel klikt u hier