Phono Solar

Phono Solar is een wereldwijd toonaangevende fabrikant van hoogwaardige fotovoltaïsche producten. Het is aangesloten bij SUMEC Group, een dochteronderneming van Fortune 500 corporatie, China National Machinery Industry Corporation Ltd (Sinomach). Onder de "dubbele wielaandrijving" van technologische innovatie en merkstrategie, heeft Phono Solar gedurende vele jaren een goede reputatie en een breed scala aan klantengroepen op de wereldmarkt opgebouwd dankzij een uitstekende productkwaliteit en professionele en gedifferentieerde kwaliteitsdiensten

Phono Solar houdt al vele jaren vast aan het merkconcept van stabiliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid, en dringt aan op wetenschappelijke en technologische innovatie, en verhoogt voortdurend de inspanningen voor onderzoek en ontwikkeling. Het is vermeld als een Tier 1 PV-module fabrikant door BNEF sinds 2014 en heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder PVEL Top Performer, Top Brand PV door EUPD Research, Australische CER (schone energie beoordelingen), en SolarQuotes 'Best Solar Panels', enz. 

Als concurrerende wereldwijde partner zetten zij zich in om economische, sociale en ecologische waarden te creëren voor hun investeerders en klanten.